eithne: Taky zrovna ujídáním redukuju stavy
Já letos všechny osvědčené postupy zredukovala na absolutní minimum a stejně to chutná báječně, jen je s tím čtvrtina práce. Namátkou třeba maso nenakládám, ale sypké koření i sůl sypu rovnou na nakrájené plátky a hned suším. Maso je tak tenké, že tu chuť nasákne stejně. Rošty stejně pak myju, aby nezůstaly na sušení ovoce od masa, ale rozhodně to není taková práce, jako kdyby byly od sójovky a oleje. To s těmi papírovými ubrousky jsem zkusila jednou a už nikdy více, teda.
Adamovo žebro med obsahuje - to jsi přidávala ještě navrch? Zrovna jsem tohle koření objevila, dostala jsem ho od tchýně... a zamilovala jsem se do něj. Na maso je skutečně geniální.
Pěkný článek, lichotí mi zdroj tvojí inspirace
feji: S kořením díky za tip, příště se na nakládání a denní čekání též vybodnu. A mám pocit, že příště bude velmi brzy A papírové ubrousky jsem právě nepoužila, ty se trhají, použila jsem takové ty papírové utěrky v roli jak jsou, ta ty byly úplně v pohodě a držely pohromadě.
Adamovo žebro med sice obsahuje, ale není nad med čerstvý ono med je pro mě kapitola sama o sobě. Dá se říci, že ho přidávám v podstatě téměř do všech jídel
Jinak koření tohoto typu je všechno opravdu vynikající, doporučuji ještě boloňské koření nebo koření jménem čarodějka, vše od této firmy : http://www.rojikovokoreni.cz/ A to není reklama, jen doporučení, co používám já.
---
feji.pise.cz
sargo: Zní to děsivě, vypadá to děsivě, prosím vás, při všem tom redukování, nechte mi alespoň kousek na ochutnání, ať si můžu zobjektivnit dojmy
eithne: Obávám se, že není naděje, jak bych se u tebe stihla do odletu zastavit. Musíš škemrat u Fejí
feji: Obávám se, že jsem právě spořádala poslední plátek sušeného masa, které jsem si chtěla vzít s sebou na Šumavu
---
feji.pise.cz