Komentář, na který odpovídáte

28. 07. 2011 - 23:38
 

eithne: Taky zrovna ujídáním redukuju stavy
Já letos všechny osvědčené postupy zredukovala na absolutní minimum a stejně to chutná báječně, jen je s tím čtvrtina práce. Namátkou třeba maso nenakládám, ale sypké koření i sůl sypu rovnou na nakrájené plátky a hned suším. Maso je tak tenké, že tu chuť nasákne stejně. Rošty stejně pak myju, aby nezůstaly na sušení ovoce od masa, ale rozhodně to není taková práce, jako kdyby byly od sójovky a oleje. To s těmi papírovými ubrousky jsem zkusila jednou a už nikdy více, teda.
Adamovo žebro med obsahuje - to jsi přidávala ještě navrch? Zrovna jsem tohle koření objevila, dostala jsem ho od tchýně... a zamilovala jsem se do něj. Na maso je skutečně geniální.
Pěkný článek, lichotí mi zdroj tvojí inspirace

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.